Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Selen Yakıcı Verdiği Pozlarla Nihat Doğan'ı Çileden Çıkardı! Nihat Doğan Sevgilisi İçin Son Kararı Verdi!

Miss Turkey 2014 güzellik yarışmasında önemli bir başarı yakalayan ünlü sunucu Selen Yakıcı, sosyal medyayı en aktif şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Yarışmaya katıldığı sırada Nihat Doğan’la tanışıp kısa bir birlikteliği olan Yakıcı, sosyal medya hesabı üzerinden iddialı paylaşımlarına devam ediyor.

Selen Yakıcı nihat doğan

Nihat Doğan ile anıldıktan sonra yıldızı parlayan sunucu, cesur pozlarıyla adından sıklıkla söz ettiriyor. Cesaretini gözler önüne seren Selen Yakıcı’nın son paylaşımları, takipçileri tarafından da çok konuşuldu. Şimdilerde güzel sunucunun paylaşacağı yeni fotoğraflar merakla bekleniyor.

‘’Doğan Bana Uygun Olmayan Biriydi’’

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Selin Yakıcı, aşk hayatıyla da bir zamanlar magazin gündemine bomba gibi düşüyordu. Olaylı bir şekilde Nihat Doğan’dan ayrılan ünlü sunucu Doğan’ın ardından, ‘’Siz hiç size uygun olmayan biriyle birliktelik yaşamadınız mı? Nihat Doğan bana uygun olmayan bir karakterdi. Herkes hayatında bir defa da olsa böyle bir ilişki yaşamıştır. Gözlerin kapanır, basiretin bağlanır. Tabi o esnada uyanırsın ama iş işten çok geçmiştir.’’ ifadelerini kullandı.

Selin Yakıcı Her Anını Takipçileriyle Paylaşıyor!

Güzelliğiyle başları döndüren Selin Yakıcı, İnstagram hesabını çok aktif şekilde kullanmaya devam ediyor. Neredeyse her anını paylaşan ünlü sunucu, iddialı pozlarıyla yürekleri hoplatıyor. Beğeni rekorları kıran pozlarında cesur kıyafetleri de damga vuruyor.

 

Yazar: Haberci
<