Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seda Sayan'ın Yıllar Önceki Cinsellikle İlgili Röportajları Ortaya Çıktı!

Seda Sayan'ın yıllar önce verdiği cinsellik, kadın erkek eşitliği ve daha pek çok konuya dair röportajları ortaya çıktı. Aşk hakkında önemli şeyler söyleyen ünlü sanatçı, dikkatleri üzerine çekti. Kendisiyle ilgili tam olarak neler biliyoruz paylaşacağız.

seda sayan dekolte

Seda Sayan'ın ilk ünlü olduğu zamanlar ve bir döneme damgasını vurduğu vakitle ilgili çeşitli detaylara yer veriliyor. Ünlü sanatçının röportajıyla ilgili detayları aktaracağız. Kendisine sorulan soruları içtenlikle yanıtlamış ve dobra konuşmuş.

Eşcinsel Arkadaşlarını Anlattı

Seda Sayan, yaptığı açıklamada kendisine sorulan "hiç eşcinsel arkadaşın oldu mu" sorusuna karşın "Var olmaz olur mu? Üstelik bizim dünyamızda o kadar çok ki. Ama ben hiçbir yere çıkmadığım için hiçbir yerde de onlarla görünmüyorum. Onlarla karşılaştığım zaman o yanını unutmak istiyorum. Görüşlerini dinlerken onaylıyorum ama dağarcığımda hazmedemiyorum." açıklaması ile gündeme geldi.

Kadın Erkek Eşitliğine de Değindi

Öte yandan kadın erkek eşitliğinin olup olmadığı sorulduğunda ise "Seda Sayan Neden mi? Kadınla erkek seks olayında ne zaman eşit değildir biliyor musunuz Kadın günübirlik ilişkilere girdiği zaman. Günübirlik ilişki erkeğe gerçekten zarar getirmez ama kadın basitleşir. Ancak tanıyıp sevdiği bir erkekle yatan kadın kalktığı zaman erkekle eşittir. Seks birbirini tatmin değil, aşkı pekiştirmektir. Aşk olmadan seks olmaz." açıklamasına yer verdi.

Yazar: Haberci
<