Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seda Sayan'ın Üvey Oğlunun Yorumu Ortalığı Fena Karıştırdı! Seda Sayan Resmen Çıldırdı!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten ilişkisine dair yeni gelişmeler yaşandı. Çağlar Ökten'in küçük oğlu, Seda Sayan için anne benzetmesi yapan bir takipçisine yanıt verdi. Sosyal medya bu yorumu konuşuyor. Herkes şok içerisinde kaldı ve güncel detaylar gözler önüne serildi.

seda sayan dekolte

Çağlar Ökten'in oğlu Artur, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki yaptığı hamlelerle büyük ses getiriyor. Seda Sayan'ın da kendisinin profiline girerek her türlü paylaşımını beğendiği görüldü. İkili arasındaki samimiyetin yanı sıra Artur'un öz anne sevgisi bir anda ortaya çıktı. Bir takipçisinin yorumu üzerine çok sinirlendi.

Seda Sayan'la İlgili Konuştu!

Takipçisinin, arkasında Seda annesinin olduğunu söyleyerek şanslı olduğunu dile getirmesi Artur'u sinirlendirdi. Kendi öz annesinin olduğunu belirtti ve Seda Sayan'a abla dediğini kaydetti. Çağlar Ökten'in küçük oğlundan gelen bu açıklama büyük ses getirdi. Ailede bir sorun olup olmadığı merak edildi. Ancak gelinen noktada Artur'un sitemi çok büyük gündem oluşturmamış gibi gözüküyor.

Çağlar Ökten'in Oğlu Dayanamadı!

Çağlar Ökten'in küçük çocuğu Artur, daha fazla dayanamadı ve o yoruma sinirli bir şekilde yanıt verdi. Yaptığı yorumda "1- Seda benim annem değil ben ona abla diyorum! 2- Benim sırtım gerçek annem sayesinde yere değmez o benim arkamda, Seda abla değil!’’ ifadesine yer verdi. Öz annesini hatırlatması ve savunması da dikkat çekti.

Yazar: Haberci
<