Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seda Sayan'ın Oğlu Resmen Çıldırdı! Sevgilisi Öyle Bir şey Yaptı ki Çılgına Döndüler!

Seda Sayan, öyle bir açıklama yapacak ki oğlunun sevgilisi bu açıklamaya nasıl yanıt verecek merak ediliyor. Oğulcan Engin'in sevgilisi Miray Daner'in cesur sahneleri ortalığı karıştırabilir. Netflix dizisindeki öpüşme sahneleri gündemde bomba etkisi yarattı. İşte son dakika gelişmeleri...

seda sayan oğlu

Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin'in sevgilisi ile gündeme geldi. Miray Daner, çeşitli yapımlarda rol alıyor. Özellikle de son zamanlarda fazlasıyla cesur sahnelerin çekildiği belirtildi. Hal böyle olunca kimi izleyiciler şok üstüne şok yaşadı. Oğulcan Engin ile birlikteliği olan Miray Daner'in cesur sahnelerde yer almasıyla birlikte bizleri nasıl bir gelişme bekliyor?

Netflix Dizisinde Öpüştü!

Miray Daner, Netflix'in Türk dizileri arasında yer alan Kuş Uçuşu'nda oldukça cesur sahnelerde yer aldı. Öpüşme sahnelerinin yayınlanması izleyicilerin dikkatini çekti. Peki ya ünlü isim hakkında başka neler biliyoruz? Gündemde yer edinen bu durumla birlikte Oğulcan Engin'in neler söyleyeceği merak edildi.

Seda Sayan Kızdı mı?

Öte yandan yeni evli Seda Sayan, oğlunun sevgilisi olan ünlü oyuncu Miray Daner ile ilgili neler söyledi? Henüz bu konuda net bir açıklamasının olmamasıyla birlikte yakında ayrılık yaşanabileceği iddia ediliyor. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız. Öyle ki artık iş çığırından çıkabilir bile.

Yazar: Haberci
<