Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seda Sayan Yeni Eşinden Ayrılıyor mu? Seda Sayan Kocasına Öyle Bir Hata Yaptı ki Dönüşü Yok..

Seda Sayan ve Çağlar Ökten tekrardan tartıştı mı? Öyle iddialar ortaya atıldı ki çiftin boşanacağı dahi söylendi. Aralarındaki probleme dair çeşitli ifadelere yer veriliyor. Seda Sayan eski sevgilisiyle ilgili olan videoyu neden kendi hesabında paylaştı? İşte tepki toplayan ve magazin gündemine düşen o haber...

Seda Sayan eşi

Seda Sayan ve kendisinden 26 yaş küçük yeni eşi Çağlar Ökten arasındaki sular durulmuyor. Çift evleneli üzerinden fazla vakit geçmedi ancak bir türlü yıldızları barışmışa benzemiyor. Ünlü sanatçı öyle bir hamlede bulundu ki görenler şaşırdı. Hayranları bile anlam veremedi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım tepki çekti. Peki ya Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasında neler yaşanıyor?

Eski Sevgilisini Paylaştı!

Seda Sayan, zamanında uzun yıllar aşk yaşadığı eski sevgilisi Mahsun Kırmızıgül'ün parçasını sosyal medya hesabında paylaştı. Bergen'in parçasını seslendiren Mahsun Kırmızıgül, büyük ilgi görmüştü. Neticesinde ise çeşitli detaylara yer verildi. Pek çok kişi bunu neden yaptığına anlam veremedi.

Çağlar Ökten Kızdı mı?

Çağlar Ökten ile Seda Sayan'ın tartıştığı iddia edildi. Sırf bu paylaşımdan ötürü yıldızlarının bir türlü barışmadığı düşünülüyor. Ancak güncel gelişmelere bakacak olursak ikiliden henüz bu konuyla ilgili bir açıklama da gelmedi.

Yazar: Admin
<