Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'i Görenler Tanıyamadı! İkisi de Tarz Değişikliğine Gitti!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasındaki gelişmeler şaşırttı. Yunanistan'da tatil fotoğrafı paylaşan ikili, oldukça farklı bir poz verdi. Eski imajlarından eser kalmamış gibi gözüküyor. Peki ya estetik mi yaptırdılar yoksa filtre mi uyguladılar? İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar...

Seda Sayan eşi

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, Yunanistan'daki tatillerinden bir fotoğraf paylaştı. İkiliyi ilk bakışta tanıyamayanlar, onları farklı birilerine benzetti. Öyle ki bu gelişme sonrasında çok fazla yorum atıldı. İkilinin hali hazırda yaş farkı nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulduğunu biliyoruz. Şimdi ise çok daha farklı gelişmeler meydana geliyor. Güncel detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.

Çağlar Ökten Saç Ektirmiş!

Çağlar Ökten'deki değişiklik ise çok konuşuldu. Seda Sayan'ın genç eşi, yeni saçlarına kavuştu. Bu haberle birlikte fotoğraflarda her şey açıkça  belli oluyordu. Öte yandan Seda Sayan'ın da yeni bir estetik yaptırıp yaptırmadığı merak edildi. Çünkü yüzündeki değişiklik çok şaşırttı.

İkisi de Estetik Yaptırdı

Öte yandan ikisinin de estetik işlemlerden geçtiği belirtiliyor. Paylaştıkları fotoğrafta da bolca filtre kullandıkları tahmin edildi. Çünkü fotoğrafta bazı yerler gerçeğin dışında gözüküyordu. Bu gelişme sonrasında ikilinin fotoğrafına gelen yorumların haddi hesabı yoktu.

Yazar: Haberci
<