Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seda Sayan ve Çağlar Ökten Boşanıyor mu? Seda Sayan Genç Kocası İle Kavga Yaptı..

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in evlenmelerinin üzerinden çok uzun süre geçmedi ancak araları şimdiden bozulmuşa benziyor. İkilinin neden tartıştığı ve kızıştığı merak edildi. Ortaya öyle iddialar atıldı ki duyanlar şok olacak. İşte güncel gelişmelerle birlikte Seda Sayan ve eşinin tartışması...

Seda Seyan

Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasındaki tartışmalar dikkat çekiyor. Sosyal medyaya damgasını vuran bu gelişme ile birlikte neler yaşandı? Pek çok kişinin yakından takip ettiği tartışmalara bir yenisinin daha eklendiği belirtildi. İkili, daha yeni evlenmesine rağmen şimdiden birbirlerine karşı tavır mı alıyor? Aralarındaki soğukluk ve çok daha fazlası merak konusu haline geldi. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşecek bu hamleyle birlikte neler yaşanacağını göreceğiz.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten Ayrılacak mı?

İkili arasındaki gelişmelerle birlikte boşanıp boşanmayacakları merak edildi. Çünkü tartışmalardan sonra gündeme bomba gibi iddialar düştü. Çok önemli bir nedenden ötürü kavga ettikleri ve artık yollarını ayırma konusunda da niyetleri olduğu vurgulanıyordu.

Tartışmanın Nedeni Kıskançlık!

İddialar doğrultusunda ikilinin neden tartıştığı ortaya çıktı. Kıskançlık üzerine yaptıkları tartışmadan sonra gündeme bomba gibi düşen bu haber, büyük ses getirdi. Hangi tarafın kıskandığı ve sorun çıkardığı ise bilinmiyor. Ancak aralarında bir soğukluk olduğu kameralara yansıdı. Birbirlerine karşı mesafeli davranıyorlardı.

Yazar: Admin
<