Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seda Sayan Programında Kadına Şiddet Olayı Yaşandı! Seda Sayan Çıldırdı!

Seda Sayan, sunduğu programda skandal bir harekete imza attı. Pek çok kişi olanlara anlam veremiyor. Son zamanlarda dikkat çeken gelişmelerle birlikte kadına şiddet olayı yaşandı. Ancak canlı yayın esnasında buna çok fazla müdahale edilmediği görüldü. Seda Sayan ise rahatını bozmadı.

Seda Sayan programı kavga

Seda Sayan'ın sunduğu programda yaşanan kadına şiddet görüntüleri şok etkisi yarattı. Pek çok kişi gelişmeleri yakından takip ediyor. Öyle ki Seda Sayan'a tepki gösterildi. Çünkü kendisinin çok ilgilenmediği ve yayını kesmediği belirtildi. Programa olduğu gibi devam etmesi sosyal medyanın tepkisini çekti. Peki ya programda neler yaşandı? Havvanur'un başına gelen olay büyük dikkat çekmişe benziyor. İzleyiciler tepkisini ortaya koydu.

Havvanur'a Tokat!

Murat'ın Havvanur'a tokat atmasından sonra yetkililer ikiliyi ayırdı. Kadına şiddet görüntüleri canlı yayına an be an yansıdı. Bu haberle birlikte herkesin şok olduğu görüldü. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken olaya dair çeşitli yorumlarda bulunuluyor.

Yayın Devam Etti!

Şiddet gelişmesinden sonra yayının hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi dikkat çekti. Yayının ilerleyen dakikalarında Murat'ın olmadığı görüldü. Havvanur ise yayında kalmaya devam etti. Son zamanlarda gündem olan bu gelişme ile birlikte sosyal medya Seda Sayan'ın tepkisizliğini eleştirdi.

Yazar: Haberci
<