Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Seda Sayan Paris'teki Balayından Memnun Kalmadı! Ağza Alınmayacak Şok İddialar!

Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu iddia çok konuşulacak. Çünkü Seda Sayan'ın memnuniyetsiz olduğu belirtildi. Balayında pişmanlık yaşadığı iddia ediliyor. Peki Çağlar Ökten ile evlendikten sonra neler oldu? Paris'teki balayı hiç de beklediği gibi geçmedi. İşte ağza alınmayacak derecede şaşırtan söylemler...

seda sayan dekolte

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, geçtiğimiz günlerde hayatlarını birleştirdi. İkilinin Paris'te balayında olduğu belirtiliyor. Evlendikten sonraki süreçte  bunun tadını çıkarmak istiyorlardı. Ancak Seda Sayan hakkında ortaya atılan iddia büyük ses getirdi. Şimdi ise şok eden bazı gelişmeler yaşandı. Seda Sayan hiçbir şeyden memnun kalmadı mı? Öyle şeyler söylendi ki duyanlar bir kez daha dinlemek istedi.
Seda Sayan Memnuniyetsizliği!
Ortaya atılan iddialar doğrultusunda ünlü sanatçı Seda Sayan'ın gerdek gecesi de dahil olmak üzere pek çok şeyden memnun kalmadığı belirtiliyor. Gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte Çağlar Ökten'in neler söyleyeceği merak edildi.
25 Yaş KüçüK Sevgilisi ile Evlendi
Öte yandan Seda Sayan'ın 7. evliliği kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile oldu. İkilinin sevgililik zamanları oldukça güzel geçtiği için evlenecekleri tahmin ediliyordu. Ancak şimdi ise gerdek gecesi muhabbeti herkesi şaşırttı. Çiftten konuya dair bir açıklama gelecek mi göreceğiz.

Yazar: Admin
<