Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seda Sayan Kayınvalidesinden Büyük Çıktı! Seda Sayan 5 Yaş Küçük Kayınvalidesinin Elini Öptü!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, yine gündemdeki yerini aldı. İkili arasında yaşananlar gözler önüne serildi. Eşinin annesi ile fotoğraf çekilen Seda Sayan, şok açıklamalara yer verdi. Hicran Ökten ile arasındaki yaş farkı ortaya çıkınca takipçileri de şok oldu.

seda sayan ve kayınvalidesi

Seda Sayan, son zamanlarda Çağlar Ökten ve evliliği ile gündeme gelmekte. Kendisinden yaşça küçük Ökten ile evlenen ünlü isim, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Şu sıralar öyle bir paylaşım yapıyor ki herkesi şaşırtıyor. Kayınvalidesi ile arasındaki yaş farkı herkesi şok etti. İkili, çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.  Hicran Ökten olan fotoğrafı sonrasında pek çok takipçisi yorum attı.

Seda Sayan Daha Büyük!

Seda Sayan, kayınvalidesi  Hicran Ökten'den daha büyük. Dolayısıyla bu durum takipçilerin gözünden kaçmıyor. Söz konusu gelişmeler ve daha fazla masaya yatırılmakta. Peki ya Seda Sayan bu gelişmeyi nasıl karşılamakta? Merak edilen sorular yanıt buluyor. Ünlü ismin evliliğinden bu yana tartıştıkları ve aralarında problem olduğu iddia edilmişti. Fakat tüm bunlar asılsız çıktı.

Eşinin Annesi 5 Yaş Küçük!

 Hicran Ökten ile Seda Sayan arasında 5 yaş fark var. Üstelik Seda Sayan'ın yaşı daha fazla. Dolayısıyla aralarındaki fark nedeniyle pek çok kişi şok oluyor. Çekindikleri fotoğrafta da aralarındaki samimiyet gözler önüne serildi.

Yazar: Haberci
<