Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seda Sayan İsviçre'de LGBT Yürüyüşüne Katıldı! Çağlar Ökten ile Aktivist mi Oldu?

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in sosyal medya paylaşımları büyük ses getirdi. LGBT yürüyüşlerinde gözüken ikili, binlerce beğeni aldı. Peki Seda Sayan İsviçre'deki LGBT yürüyüşü için neler söyledi? İşte güncel gelişmeler ve dahası artık haberimizde...

Seda Sayan ve Çağlar Ökten LGBT

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, LGBT yürüyüşüne katılarak poz verdi. Şok etkisi yaratan bu gelişme ile birlikte sosyal medya çalkalandı. Pek çok kişi ünlü sunucu hakkında bilgi edinmek istedi. Dolayısıyla merak edilenler de yanıt buluyor. Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in paylaştığı fotoğraflar dikkatleri üzerine çekiyor.

Seda Sayan'dan LGBT Pozu!

Seda Sayan, LGBT yürüyüşü yapanlarla fotoğraf çekildi ve bunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Böylelikle pek çok kişinin dikkati bu fotoğraflara çevrildi. Ünlü ismin LGBT haklarına destek vermesi dikkat çekti. Dolayısıyla bu hamlesiyle birlikte takipçilerinin de beğenisini kazandı.

Eşiyle Tatil Yapıyor

Öte yandan Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten'le birlikte tatil yaptığı ortaya çıktı. Bu gelişme sonrasında bizleri başka nelerin bekleyeceğini sizlerle paylaşacağız. İsviçre'de oldukça kaliteli vakit geçiren ikiliye dair bilinmeyenler yanıt bulacak.

Yazar: Haberci
<