Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seda Sayan Genç Sevgilisiyle Evleneceği Tarihi Açıkladı!

Seda Sayan, aşkı Çağlar Ökten ile birlikte dans ederken görüntülendi. Yakın zamanda evlenmesi beklenen ikiliyle ilgili bazı gelişmeler yaşanıyor. Son zamanlarda aralarındaki aşkla gündeme gelmekteler. Dolayısıyla ne zaman ve nerede evlenecekleri kesinleşti.

seda sayan sevgilisi

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle büyük aşk yaşıyor. Her fırsatta birbirlerine olan sevgilerini vurguluyorlar. Dolayısıyla ikili arasındaki aşk gözler önüne serildi. Mayıs ayında evlenmeyi planlıyorlar. Peki şimdi nasıl gündeme geldiler? İkilinin bir anda dans etmeye başlaması dikkat çekti. Çağlar Ökten'in sahnesini izlemeye gelen Seda Sayan, kendisine iltifatlar eden sevgilisiyle dans etmeye başladı. Ortaya oldukça romantik görüntüler çıktı. İkili arasındaki gelişmelere bir de nikah tarihi eklenince herkes şaşırmıştı.

Mayıs Ayında Evlenecekler!

Mayıs ayında nikah kıyılması planlanıyor. Nikahın ise Prag'ta kıyılacak olması heyecanlandırdı. Pek çok kişi Seda Sayan'ın bir anda evlilik kararı almasını sorguluyor. Ancak ikili halinden memnun olduğu için hayranları bu durumu fazla sorgulamıyor.

7 Kez Nikah Kıymıştı

Öte yandan Seda Sayan'ın bundan önce 7 defa daha nikah kıydığı belirtiliyor. Haliyle bu 8.'si olacak ve dikkatleri üzerine çekecek. Seda Sayan'ın oldukça mutlu gözükmesi takipçilerini de sevindiriyor.

Yazar: Haberci
<