Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seda Sayan Estetiğe Doymuyor! Bu Sefer Tanınmayacak Hale Geldi!

Seda Sayan'ı estetikli görenler çok şaşırıyor. Ünlü isimle ilgili güncel detaylar paylaşıldı. Peki ya Seda Sayan hakkında neler biliyoruz? İşte gündemimizdeki gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Dolgularıyla birlikte estetiksiz yeri kalmayan Seda Sayan, şok üstüne şok yaşatıyor.

seda sayan dekolte

Seda Sayan, son zamanlarda estetikleri ile gündeme gelmekte. Ünlü isim, yaptırdığı sayısız estetik ile farklı bir görünüme kavuştu. Öyle ilerleyen yaşına rağmen genç görünmeyi başarıyor. Üstelik fit vücudu ve sportif yaşamı da bunda etkili oldu. Kendisinin geçmişteki gibi hala güzel oluşu, hayranlarının gözünden kaçmıyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda filtre ve efekt kullanması da dikkat çekmekte.

Dudak Dolgusunu Abarttı!

Seda Sayan, dudak dolgusunu iyice abarttı. Bu nedenle ünlü isim iyice sosyal medyanın gündeminde yerini aldı. Peki ya Seda Sayan bu dolgu ile nasıl gözüküyor? Yaptığı paylaşım ile ortaya çıktı.

Tepki Çeken Açıklamalarda Bulundu

Öte yandan eşi ile video çeken Seda Sayan, Çağlar Ökten'in bir sözü üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü isim, yaptığı açıklamada "Hamam böceği bizden mi tiksiniyormuş? Onu bugüne kadar affetmiştim. Kafasını da gövdesini de ayrı ezerim. Ş...siz! Ben senden bugüne kadar tiksindim mi?" ifadesine yer vererek tepki çekti.

Yazar: Haberci
<