Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şarkılar Bizi Söyler Bu Akşam ki Konukları Belli Oldu! Gene Heyecan Dorukta Olacak!

Şarkılar Bizi Söyler programı hakkında merak edilenler yanıt buldu. 14 Mayıs akşamı yayınlanacak programda şok eden gelişmeler olacak. Konukların isimleri açıklandı. Sanat ve müzik dünyasına ait önemli isimler programda yerini aldı. Kanal D'deki son gelişmeler açıklandı...

Şarkılar Bizi Söyler

Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programı, keyifle takip ediliyor. Programla ilgili yapılan açıklamalarda doğrultusunda neler yaşanacağı merak edildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programa dair neler biliyoruz? Öyle isimler katılacak ki görenler çok sevinecek. Birbirinden renkli isimlerin dahil olacağı program sonrasında şok gelişmeler bizleri bekliyor.

Programa Kimler Katılacak?

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programa katılacak isimler ise açıklandı. Kanal D'deki programda fragmana damgasını vuran Ersin Korkut, Işın Karaca ve Hakan Taşıyan konuk olarak yerini alıyor. Dolayısıyla yaşanacak gelişmelerle birlikte neler olacak hep birlikte göreceğiz.

Fragman Yayınlandı!

Öte yandan bu akşam ekranlara gelecek programın fragmanında renkli görüntülerin yaşandığı görülüyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programda bizleri başka neler bekleyecek belli olacak. Yakın zamanda programa ilişkin bilinmeyenleri de göreceğiz. Şarkılar Bizi Söyler, yine adından söz ettirecek şekilde damgasını vuracak.

Yazar: Haberci
<