Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şarkıcı Kurtuluş Kuş'a Cinsel Saldırı Suçlaması! Türkiye Resmen Ayağa Kalktı!

Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Gündemde bomba etkisi yaratan bu olayla birlikte B.B'nin bulunduğu yatak kan lekeleriyle doluydu. Üstelik iç çamaşırlarında da yırtıklar var. Bu gelişme ile birlikte cinsel saldırı suçlamasıyla dava açıldı.

Şarkıcı Kurtuluş Kuş

Şarkıcı Kurtuluş Kuş, çok önemli bir suçlama ile gündeme geldi. Otel odasında bulunan yırtık iç çamaşırları ile birlikte cinsel suçlama resmen yargıya taşındı. Kurtuluş Kuş'un görüşmekte olduğu kadınla zorla birliktelik yaşadığı iddia edildi. Bu gelişmeden sonra tanıkların ifadesi de alındı. B.B ile zorla birlikte olduğu yönündeki iddialara ağırlık verildi. Özellikle de tanık ifadelerinin B.B'yi destekler nitelikte olduğu görüldü.

Kurtuluş Kuş'a Şok Suçlama!

Kurtuluş Kuş için yapılan suçlama magazin gündemine oturdu. Şarkıcının B.B ile olan ilişkisi ifadelerle ortaya çıktı. Öte yandan yatak odasındaki kan lekeleri de büyük dikkat çekti. Hakkında cinsel saldırıdan dava açıldı.

Etraf Kanla Doluydu!

Öte yandan yatağın kenarlarındaki kan lekeleri ve yırtılan iç çamaşırı bir zorlama olduğu düşüncesini akıllara getirdi. Kurtuluş Kuş ise tam tersini savundu. B.B'nin kendi rızası ile birlikte olduğunu ifade etti. Bu gelişme sonrasında neler yaşanacağı ise merakla bekleniyor.

Yazar: Haberci
<