Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Samsak Döveci Şarkısı Olay Oldu! Şarkı Kime Ait Kim Kimden Aldı Tartışma Gittikçe Alevlendi!

Samsak Döveci şarkısı sosyal medyada çok tutuldu. Ancak grubun üyeleri arasında çıkan tartışma bir türlü sona ermiyor. Parçanın kime ait olduğu konusunda büyük bir yarış mevcut. Peş peşe gelen sosyal medya açıklamaları ise gündemden düşmüyor. Elif Doğan, parçayı Serkan Çağrı'dan mı aldı?

Samsak Döveci

Langıdı Lan Lan Samsak Döveci isimli parça ile büyük çıkış yakalayan Elif Doğan, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu gelişmeden sonra ünlü isim hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Birlikte yorumladıkları türkü hakkında konuşan Serkan Çağrı, "Buse, grup olarak yaptığımız parçayı, kendine mâl etmeye çalıştı" ifadesine yer verdi. Haliyle sosyal medya adeta çalkalandı. Elif Doğan'ın bu iddia için ne söyleyeceği merak konusu oldu.

Grup İkiye mi Bölündü?

Grup olarak yorumladıkları parçanın yalnızca Elif Doğan'a mâl edilmesi gibi bir gelişmeyle grubun ikiye bölündüğü belirtiliyor. Hal böyle olunca Elif Doğan'ın iddialar karşısındaki tepkisi de şaşırttı.

"Hayretler İçerisindeyim"

Elif Buse Doğan, yaptığı açıklamada önemli sözlere yer verdi. İkilinin neden anlaşamadığı merak ediliyordu. Doğan'ın açıklamasındaki  “Birlikte hazırladığımız single ortada duruyorken kendisi eseri başkalarına okutarak 1 Nisan’da single olarak çıkarmıştır. Ardından gazetelere ‘Buse türküyü kendine mâl etmeye çalıştı’ diyerek nasıl tezat bir durumun içine sokmaktadır, hayretler içerisindeyim”  sözleri dikkat çekti. Sosyal medya bu konuda ikiye bölünmüş vaziyette. Peki tam olarak hangi sanatçı haklı?

Yazar: Haberci
<