Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sadi Kırmızı Oda Dizisine Geri Dönüyor! Acun İstedi Yapımcı Kabul Etti!

TV8 ekranlarında yer alan Kırmızı Oda dizisi, iki ünlü isim arasında tartışmaya neden olmuştu. Dizinin en sevilen karakterlerinden birine hayat veren Erkan Petekkaya ile kanal patronu Acun Ilıcalı arasında tartışma olmuştu. Petekkaya’nın açıklamalarından sonra oyuncunun dizideki rolü iptal edildi. Fakat son günlerde Acun Ilıcalı ve Erkan Petekkaya ikilisinden bomba bir gelişme ortaya çıktı.

kırmızı oda sadi

Reyting sıralamalarında ilk zamanlar iyi bir yer tutan Kırmızı Oda dizisinin son dönemde beklenen performansı gösterememesi ile dizinin final yapacağı iddiaları ortaya çıkmaya başladı. Delikanlı Sadi lakabıyla diziye hareket katan Erkan Petekkaya’nın ayrılmasıyla Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizi reyting sıralamasında ilk 10’a bile giremedi. Bunun üzerinde Acun Ilıcalı, diziye ara vereceklerini ifade etmişti. Geçtiğimiz gün Kırmızı Oda izleyicisini etkileyecek flash bir gelişme yaşandı.

Acun Ilıcalı Tartışmada Geri Adım Atan Taraf Oldu!

Erkan Petekkaya, dizinin son dönemlerinde Acun Ilıcalı’yı sosyal medya hesabı üzerinden hedef gösterince dizinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ancak Kırmızı Oda, reyting oranlarında başarıyı yakalayamayınca Acun Ilıcalı geri adım attı. İkiliye yakın isimlerden edinilen bilgiye göre olay tatlıya bağlandı.

Erkan Petekkaya Diziye Geri Dönüyor!

Kırmızı Oda yeni bölümleriyle TV8 ekranlarında olmaya devam edecek. Ayrıca yeni bölümlerde Delikanlı Sadi’nin hikayelerine de yer verilecek. Sadi’nin dramatik yaşamına flash back sahnelerle dönülecek ve bu sayede dizi hareket kazanacak. Uzun bir aradan sonra Kırmızı Oda dizisinin reytinglerde nasıl bir başarı yakalayacağı ise hala merak konusu.

Yazar: Haberci
<