Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Sadakatsiz'in Asya'sından Sevindiren Haber Geldi! Hayranları Sevince Boğuldu!

Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Cansu Dere, Elle Dergisi'ne kapak oldu. Ünlü ismin üzerindeki bikiniden çeşitli kıyafetlere kadar pek çok detay gözler önüne serildi. Reklam alanında çeşitli markalarla anlaşmalı olan Cansu Dere, fit ve güzel görüntüsü ile adından söz ettiriyor.

cansu dere

Sadakatsiz dizisindeki Asya karakteri ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Cansu Dere, son zamanlarda adından söz ettiriyor. Kendisini çeşitli marka ve dergilerde kapak olarak görüyoruz. Üstelik reklam yüzü olması nedeniyle de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Cansu Dere'nin başarılı performansı ile son 2 yıldır çok konuşulduğunu belirtelim. Kendisini Ezel'den bu yana ilk kez bu kadar fazla gündemde kalması ile anımsıyoruz.

Elle Dergisi'ne Kapak Oldu!

Başarılı oyuncu Cansu Dere, Elle Dergisi'nin Mayıs sayısına kapak oldu. Güzelliğinin yanı sıra fit görünümü ile dikkatleri üzerine çekti. Peki ünlü oyuncu hakkında neler biliyoruz? Dikkat çeken gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Üstelik üzerindeki tasarım da dikkat çekmişe benziyor. Çünkü derginin kapağındaki görüntüsü hayranlarının beğenisini kazandı.

Bikini Tasarımı Beğenildi!

Oyuncunun üzerinde 60'lardan kalma bikini tasarımının olması ise oldukça farklı bir hava kattı. Baharın esintilerini sonuna kadar hissettiren görüntüsü ile oyuncunun başarılı bir çalışmaya imza attığı görülüyor. Dolayısıyla hem dizi hem de reklam alanında güzel işlere imza attığı söylenebilir.

Yazar: Haberci
<