Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

RTÜK Düğmeye Bastı! Maske Kimsin Sen Programı Yayından Kaldırılıyor..

Maske Kimsin Sen programında yaşanan bir gelişme herkesi şok etti. RTÜK, program için inceleme başlattı. Fox TV'de yayınlanan programı savunan Eda Ece, yaptığı paylaşımla destek gördü. Peki Melis Sezen'in de yer aldığı program kapatılacak mı? Maske Kimsin Sen neden şikayet edildi?

RTÜK Düğmeye Bastı! Maske Kimsin Sen Programı Yayından Kaldırılıyor..

Yayın hayatına yeni başlayan Maske Kimsin Sen programıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Programda kullanılan maskelerden ötürü paganlığı ve satanizmi çağrıştırdığı gerekçesi ile inceleme başlatıldı. RTÜK'ün inceleme başlatmasındaki temel nedeni satanizm figürlerinin yer aldığı iddiasıydı. RTÜK yapacağı değerlendirme sonrasında kararını verecek. Sosyal medyada ilgi gören programın bir anda inceleme ile anılması dikkat çekti. Tansel Öngel'in sunduğu programa ilişkin jüri üyeleri olarak Alican Ulusoy, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Eda Ece de bulunuyor.

Eda Ece Paylaşım Yaptı!

Eda Ece, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda önemli bir konuya dikkat çekti. Kendi düşüncelerini paylaşan ünlü isim, takipçilerinin desteğini arkasına aldı. Peki Eda Ece neler söyledi? Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda “Şok içindeyim. Bu mutsuz günlerde, 50 ülkede yayınlanan rengarenk bir yarışma formatını temiz kalple, eğlenmek, gülmek amacıyla yaptık ve seyircimiz sevdi, çok teşekkür ederiz!

Zihniyeti aklı mantığı sağlıklı, temiz düşünceli, eğlenip geçmeyi bilen, iyi kalpli herkese sevgiler. Art niyet aramak, yanlış ve uçuk fikirler ve kötülük sahibinin, bizle bir ilgisi yok, bizim aklımıza bile gelmez! Haftaya görüşürüz.” ifadesini kullandı.

Maske Kimsin Sen Kaldırılacak mı?

Fox TV'de yayınlanan Maske Kimsin Sen programının kapatılması gündemde. Programın formatı sanılanın aksine korkunç değil. Maske takarak şarkı söyleyen kişileri seslerinden tanımaya çalışıyorlar. Dolayısıyla bu durum izleyicilerin çok da garibine gitmedi. Ancak maskelerin dikkat çekmesi üzerine RTÜK'ün inceleme başlattığı belirtilmekte.

Yazar: Admin
<