Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Reza Zarrab ve Petek Dinçöz Aşkı Gerçek mi? Reza Zarrab Miami'de Petel Dinçöz'e Ev Aldı!

Petek Dinçöz ve Reza Zarrab arasındaki aşk iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer işler o kadar karıştı ki herkes şaşkınlıkla dinler hale geldi. Sosyal medyanın yanı sıra televizyonda Söylemezsem Olmaz programı da bu konuyu sık sık ele alıyor. Bircan Bali'nin söyledikleri dikkat çekti.

petek dinçöz ve reza zarrab

Ebru Gündeş'in eski kocası olan Reza Zarrab'ın Petek Dinçöz'e ev satın aldığı iddia ediliyor. İkili arasındaki aşk dedikoduları hali hazırda devam etmekte. Bu konuda net bir açıklama gelmedi ancak herkes gelişmeleri merak etti. Dolayısıyla neler yaşandığı programlarda konuşuluyor. Söylemezsem Olmaz programındaki gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Bircan Bali, öyle şeyler söyledi ki programdakiler bile şok oldu.

Bircan Bali Ne Söyledi?

Bircan Bali, yaptığı açıklamada "Büyük bomba; Petek'in Miami'deki evi 700 bin dolar ve iddialara göre Reza aldı. Ev yeni, alınmış, Reza'nın aldığı söyleniyor o eve henüz geçmemiş" sözlerine yer verdi. Dolayısıyla ev hikayesinin doğru olup olmadığı belli değil. Gerçekten böyle bir ev satın alındı mı yoksa tamamen asılsız iddialardan mı ibaret?

Petek Dinçöz Sessizliğini Koruyor!

Petek Dinçöz'ün sessizliğini koruması gözden kaçmadı. Sosyal medyadan konuya ilişkin bir açıklama yapması bekleniyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası masaya yatırılacak. Şimdilik iddialar doğrultusunda hareket etmekteyiz.

Yazar: Haberci
<