Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Reynmen Mazot Fiyatına Tepki Gösterince Linç Yedi!

Reynmen, mazot fiyatı ile ilgili yaptığı paylaşımla gündeme geliyor. Başarılı ismin yaptığı paylaşım tepki üstüne tepki çekti. Oysa ki kendisinin konuyla ilgili ufak bir eleştiride bulunduğu görülmüştü. Ancak lüks aracı ve ödediği tutarı görenler eleştirileri Reynmen'e yönlendirdi. Sosyal medyada linç yedi.

reynmen

Sosyal medya fenomeni Reynmen, yaptığı mazot paylaşımı ile gündeme geldi. Arabasının mazotunu fullemek isterken 2150 TL ödeme yaptığını belirten ünlü isim, bu duruma isyan etti. Sonrasında ise yaptığı paylaşımla bunu takipçileri ile paylaştı. Son döneme damgasını vuran Reynmen'in bu ifadesi ise dikkat çekti.

Lüks Aracı Nedeniyle Tepki Çekti!

Lüks aracına mazot alırken çok fazla para ödemesi nedeniyle tepkilerin hedefi oldu. Oldukça pahalı bir araç kullandığı gerekçesiyle mazotun bu kadar fazla olması normal karşılandı. Ancak bir yandan da kendisinin zengin olması nedeniyle tepki çektiği belirtiliyor. Reynmen, insanların akaryakıt fiyatındaki pahalılık sorununa odaklanması yerine lüks aracına ve parasına odaklanmasına anlam veremedi.

Eleştirisinin Arkasında Durdu!

Öte yandan Reynmen'in eleştirisinin arkasında durduğunu görüyoruz. Yaptığı açıklamada "Ne aslanı ne yemi... Arabaya mazot aldık mazot. Başlarım aslanına da yemine de. Bu ne ya? Bu durumun benim paramın olup olmamasıyla hiçbir alakası yok. Eğer bir şey pahalıysa pahalı demek... of ne anlatıyorum a.. ya. Çok garipsiniz inanamıyorum ya. Benzin 22-23 TL olmuş artık bırakın komplekslerinizi... Benzin fiyatına pahalı dedim diye alınacaksam alsınlar ya. Yaşanan her şey komik"  sözlerine yer vermesi de bunu kanıtladı.

Yazar: Haberci
<