Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Psikolog Esra Ezmeci'ye Sorun Soru Mide Bulandırdı! Psikolog Esra Ezmeci Tepkisini Gizleyemedi!

Psikolog Esra Ezmeci'ye çok fazla soru sorulmakta. Bu soruların bir kısmı ise ilginçliği ile adından söz ettiriyor. Dolayısıyla verilen yanıtlar da bir uzman gözünden olduğu için ortaya bambaşka bir görüntü çıkıyor. Sosyal medya hesabından verdiği yanıtlarla bir anda gündem olan Psikolog Esra Ezmeci, nasıl bir açıklama yaptı?

Psikolog Esra Ezmeci

Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorduğu soruları yanıtlıyor. Kendisine öyle sorular geliyor ki kimi zaman insanlar hayretler içerisinde kalabilmekte. O da soruları sakinlikle yanıtlıyor ve takipçilerine yol gösteriyor. Profesyonel destek almak için Psikolog Esra Ezmeci'ye danışanlar, güncel yanıtlar alarak ona göre hareket etmekte. Peki ünlü isme hangi sorular yöneltiliyor?

Eşinin Kıllarını Yediğini Söyledi!

Esra Ezmeci'ye gelen soruların birinde ise şaşırtıcı ifadeler yer alıyordu. Yapılan paylaşımda "Karım sakallarımı koparıp geceleri yiyor. Vücudumdaki kıllara başladı. Her gün kıllar azalıyor." şikayeti yer aldı. Psikolog Esra Ezmeci ise bunun dürtüsel bir problem olabileceğinden söz etti ve bir uzmandan destek alınması gerektiğini belirtti. İnsanlar, yaşadıkları problemleri Esra Ezmeci ile paylaşmakta sakınca görmüyor. Psikolog olduğu için takipçilerini doğru şekilde yönlendirmesi ile takdir edilmekte.

İlginç Sorular Soruluyor

Psikolog  Esra Ezmeci'ye gelen soruların şaşırtıcılığı o kadar fazla ki takipçiler bile hayret ediyor. Sosyal medyada gündem haline bile geldi. Dolayısıyla sizler de kendisinin Instagram hesabını takip ederek şaşırtıcı sorular ve bir uzmanın gözünden çözümlere ulaşabilirsiniz.

Yazar: Haberci
<