Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Popüler Oyuncu Kerem Bürsin Netflix'in En Gözde Dizisi La Casa de Papel'de mi Oynayacak?

Kerem Bürsin, öyle bir proje ile karşımıza çıkacak ki herkes şok olacak. Netflix dizisi La Casa de Papel'de başrol oynayan ünlü oyuncu ile ortak hareket edecek. Projelerinin ne olduğu çok merak edildi. İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar ve çok daha fazlası haberimizde...

kerem bürsün Alvaro Morte

Kerem Bürsin, son zamanlarda İspanya üzerindeki işlerini artırdı. Yoğunluk artışıyla birlikte merak edilenler yanıt buldu. Ünlü oyuncu, öyle bir isimle buluştu ki herkes şaşırdı. Netflix dizisi La Casa de Papel'de başrol oynayan Profesör lakaplı  Alvaro Morte ile bir araya geldi. Sonrasında ise neler yaşanacağı merak ediliyor.

Ortak Projede mi Yer Alacaklar?

 Alvaro Morte ve Kerem Bürsin'in birlikte dizi veya film mi çekeceği merak edildi. Tam anlamıyla detay verilmedi fakat ikilinin proje üzerine uzunca konuşma yaptığı belirtiliyor. Dolayısıyla yakında yeniden bir araya gelebilecekleri ifade edildi.

Kerem Bürsin Detay Vermedi

Öte yandan Kerem Bürsin, proje ile ilgili detay vermedi. Bu hareketiyle de dikkatleri üzerine çekti. Yakın zamanda daha fazla bilgi edinileceği düşünülüyor. Dolayısıyla büyük bekleyiş devam etmekte. Bakalım Bürsin, İspanya'da hangi projelere imzasını atacak? Sosyal medya heabı her geçen gün büyüyen ünlü isim, global bir oyuncu olduğunu herkese kanıtladı.

Yazar: Haberci
<