Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Pınar Deniz'in İlişkisi İfşa Oldu! Meğer Bir Süredir Birliktelermiş!

Pınar Deniz'in bir süredir sakladığı ilişkisi gün yüzüne çıktı. Ünlü isim meğer hangi oyuncuyla birlikteymiş! Kendisi konser esnasında sevgilisi ile el ele tutuşurken görüntülendi. Bu gelişme sonrasında çeşitli ifadelere yer veriliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

pınardeniz.

Yargı dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, Melike Şahin konserinde görüntülendi. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili çeşitli gelişmeler gözler önüne serildi. Oyuncunun aşkı bir süredir merak ediliyordu. Ortaya çıkan ismi duyduğunuzda sizler de şaşıracaksınız. Kiminle birlikte olduğu detayı bir süre magazin gündeminde yerini alacak.

Kaan Yıldırım ile Aşk Yaşıyor!

Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'in sevgili olduğu ortaya çıktı. Öyle ki bu gelişme sonrasında ikiliyi nelerin beklediği de belli oldu. Son zamanlara damgasını vuran ikili hakkında başka neler biliyoruz? Aşk yaşadıkları Melike Şahin konserinde el ele gözükmeleri ile ortaya çıktı. Kameraları görünce gülmeye başlamaları ise heyecanlandıklarını gösterdi.

Hayranları Şok Oldu

Öte yandan  hem sosyal medya kullanıcıları hem de kendilerini takip eden insanlar şok oldu kaldı. Kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Kaan Yıldırım'ın daha önceki ilişkileri gündeme geldi ve Pınar Deniz ile birlikte aşk yaşaması bir nevi tiye alındı. Kendisi için sosyal medyada çapkın yorumları da yapıldı.

Yazar: Haberci
<