Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Pınar Altuğ'un Yogası Çok Konuşulacak! Görenler Gözlerine İnanamadı!

Pınar Altuğ'un yoga yaptığı görüntüler sosyal medyaya damgasını vurdu. Ünlü ismi bu halde görenler ne diyeceğini bilemedi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Fit görüntüsü ise binlerce beğeni almasını sağladı. İşte 47 yaşındaki güzel oyuncunun yaptığı paylaşımlar ve dahası haberimizde...

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ, son zamanlarda yoga ile ilgileniyor. Yaptığı yoga ile kendisini iyice geliştiren ünlü isim, kış mevsiminde özel ders almıştı. Şimdi ise tatilde de yoga yapmayı sürdürüyor. Güzel oyuncuyu o halde görenler ne kadar çok geliştiğini fark etti. Hatta amuda kalkarak bile poz verdiği görüldü. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım çok konuşulacağa benziyor.

Pınar Altuğ'un Fotoğrafı Şok Etti!

Pınar Altuğ'u o halde görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Pek çok kişi yaptığı yorumlarla kendisini tebrik etti. Dolayısıyla oyuncudan gelen bu hamle ile birlikte pek çok kişi olanları ilgi ile takip etti. Genel olarak kendisine kötü yorum yapıldığında yanıt verme gereksinimi duyan ünlü isim, bu sefer sessizliğini korudu. Yağmur Atacan ile olan evliliği zaman zaman gündem oluyor.

Fit Görüntüsü Dikkat Çekti

Öte yandan Pınar Altuğ'un 47 yaşında olmasına rağmen fit olması bir hayli şaşırttı. Kendisinin bu kadar güzel olması da dikkat çekti. Yaşına aldırış etmeden güzelliğini ve fitliğini koruması ise takdir gördü.

Yazar: Haberci
<