Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Pınar Altuğ'un Giydiği Kıyafet Yağmur Atacan'ı Çileden Çıkardı!

Pınar Altuğ, yaptığı dekolteli paylaşım sonrası hem ilgi hem de tepki çekti. Ünlü isim, boşanma iddiaları ile gündeme geliyordu. Şimdi ise bir anda konu Pınar Altuğ'un dekolteli görüntüsüne döndü. İşte sosyal medyayı sallayan 47'lik güzelin yıllar içerisinde değişmeyen fiziği...

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ, şu sıralar eşi ile olan tartışma iddiaları ile gündeme geliyor. Yağmur Atacan ile olan evliliğinin sona ereceğine dair çeşitli haberler yapıldı. Magazin gündemi bu konuyu ele almışken Pınar Altuğ güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı paylaşım ile çok şaşırtacak. Öyle ki kimileri eleştirel yorumlar atarken kimileri ise ünlü oyuncuyu beğeni yağmuruna tutuyor. Sevilen oyuncunun güzelliği ise yaşı ile ters orantılı olmaya başladı. Daima adından söz ettiriyor ve bu durum takipçilerinin de hoşuna gidiyor.

Dekolteli Fotoğrafını Paylaştı!

Hikayesinde dekolteli fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, Pek çok kişinin geri dönüş yaptığı önemli bir poz ile gündemdeki yerini aldı. 47 yaşına rağmen güzelliği ile adından söz ettirmesi de ayrı bir başarı olarak vurgulanıyor. Tüm bunlar yaşanırken Pınar Altuğ'un nasıl bu kadar çekici olduğu da bir kez daha soruldu.

Bir Süredir Dizilerde Oynamıyor

Öte yandan Çocuklar Duymasın'dan sonra Pınar Altuğ'u ekranlarda doğru düzgün göremedik. Kendisi bir süredir ne dizi ne de filmde yer alıyor. Tüm bu gelişmeler ışığında başarılı oyuncu hakkındaki gelişmeler genel olarak sosyal medyadaki pozları ve açıklamaları üzerine. Bakalım kendisini farklı projelerde görebilecek miyiz?

Yazar: Haberci
<