Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Pınar Altuğ'dan Üzücü Haber Geldi! Çocuklar Duymaz Ekibi Devreye Girdi..

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'la ilgili yaşanan gelişmeler şaşırttı. Çocuklar Duymaz ile tanınan Pınar Altuğ, boşanma iddiaları ile gündemde. Peki ikili yakın zamanda boşanacak mı? Evliliklerinin eskisi gibi olmadığı ve yakın zamanda biteceği belirtiliyor.

Pınar Altuğ'dan Üzücü Haber Geldi! Çocuklar Duymaz Ekibi Devreye Girdi..

Pınar Altuğ'un başına gelen olaylar şok etkisi yaratıyor. 2008 yılından beri evli olan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Yağmur Atacan ile olan beraberliğiyle birlikte merak edilenler yanıt buldu. Peki ikilinin arası bozuldu mu? Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan boşanacak mı? Yıllarca Çocuklar Duymasın dizisinde oynadıktan sonra başına gelenler şok etkisi yarattı. Kendisinin bu gelişme ile birlikte neler yapacağı merak ediliyor.

Pınar Altuğ Boşanacak mı?

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın boşanıp boşanmayacağı merak edildi. İkili hakkındaki son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çeken Pınar Altuğ, şok etkisi yarattı diyebiliriz.

Fotoğraflarda Dikkat Çekiyor!

İkilinin çekildiği fotoğraflarda Yağmur Atacan'ın arkada durması dikkat çekiyor. Dolayısıyla çiftin yakın zamanda boşanma haberi gelir ise pek çok kişi şaşırmayacaktır. Ancak bir yandan da bu zamana kadar katettikleri yol düşünülür ise Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın bu süreci de atlatabileceğine inanılıyor. En azından takipçileri bu şekilde düşünüyor diyebiliriz.

Yazar: Admin
<