Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Pınar Altuğ Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki Yağmur Atacan Resmen Çıldırdı!

Pınar Altuğ, son zamanlarda güzelliği ile gündemdeydi. Şimdi ise cilt bakımı yaptırırken üstündekilerle adından söz ettirdi. Öyle bir poz verdi ki görenler şaşırdı. Kıyafetsiz şekilde olması takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Ünlü ismin sosyal medya paylaşımı çok konuşulacak.

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ile olan ilişkisiyle gündeme geliyor. Başarılı oyuncunun son zamanlarda cilt bakımı ile ilgili paylaşımlar yapması dikkat çekti. Gittiği mekanın tanıtımını yaptı ve burada aldığı hizmetten söz etti. Üstelik bu hizmeti alırken de üstünü çıkardığı görüldü. Verdiği poz ise bir süre sosyal medyada konuşulacak gibi duruyor.

Havluyla Örttü!

Üstünü havluyla örten Pınar Altuğ, poz verirken oldukça eğlendiğini gösterdi. Pek çok kişi kendisinin yaptığı sosyal medya paylaşımlarını yakından takip ediyor. Dolayısıyla genç ve bakımlı gözükmek için yaptırdığı cilt bakımını takipçileriyle paylaşması samimi olduğunu gösterdi.

Zaman Zaman Tartışıyor!

Pınar Altuğ'un dikkat çeken bir diğer özelliği ise zaman zaman takipçilerinin düşüncesiz yorumlarına da yanıt vermesi. Bu şekilde de gündeme geldiği çok oluyor. Ancak şu sıralar cevap vermeyi pek tercih etmiyor. Çünkü kıskançlıktan ötürü yorum atan çok fazla takipçi bulunmakta. Pınar Altuğ da bunun farkında ve ona göre sessiz kalıyor.

Yazar: Haberci
<