Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Petek Dinçöz'ü Eleştirirken Acı Gerçekle Yüzleşti ve Canlı Yayını Terk Etti!

Petek Dinçöz, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Miami'ye taşınmasının ardından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Pınar Eliçe'nin sarf ettiği sözler bir anda kendisine yöneltildi. Seyhan Soylu, Eliçe için söyledikleriyle büyük gerçeği ortaya çıkardı.

petek dinçöz

Petek Dinçöz hakkında çeşitli iddiaların ortaya atıldığı programda canlı yayına bir anda Seyhan Soylu çıktı ve şok itiraflarda bulundu. Pınar Eliçe, duydukları karşısında ne diyeceğini bilemedi ve canlı yayını terk etti. Peki programda neler yaşandı?

Petek Dinçöz Hakkında Konuşuyordu!

Eliçe, Petek Dinçöz hakkında çeşitli ifadelere yer verirken "Petek hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu. Arkasında Can Tanrıyar gibi güçlü bir adam vardı. Ayrılma kararından sonra da yok oldu gitti" sözlerini kullandı. Sonrasında ise yaşananlar Al Sana Haber programını derinden yaraladı. Dolayısıyla program bir anda hit kazandı ve magazin sayfalarına konuk oldu.

Eliçe Gerçekleri Öğrendi!

Pınar Eliçe, hakkındaki gerçeği öğrendi ve nişanlısının kendisi sahne alsın diye gazinoyu kiraladığını öğrendi. Bu şok gerçekle yüzleşti ve bir anda canlı yayını terk etti. Oldukça zor anlar yaşayan Eliçe, ne yapacağını bilemedi. Sosyal medya ise bu haberi uzun bir süre konuşacak gibi gözüküyor. Şimdi ise Eliçe'den yeni bi açıklama gelecek mi merak ediliyor. Petek Dinçöz için açıklamalar yaparken bir anda ibrenin kendine doğru gelmesini kimse beklemiyordu.

Yazar: Haberci
<