Euro 37,97 %-0,07
Dolar 34,07 %0,00
Sterlin 45,42 %-0,20
Altın 2.874 %0,01

Petek Dinçöz Miami'ye Kaçışının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Petek Dinçöz ve Reza Zarrab Aşk mı Yaşıyor?

Petek Dinçöz, Miami'ye yerleştikten sonra Reza Zarrab ile aşk yaşamaya mı başladı? Bomba gibi gündeme düşen bu iddia neticesidne herkes bu sorunun cevabını arıyor. Reza Zarrab ve Petek Dinçöz'ün arasında ne olduğunu bizzat Zarrab'ın avukatı açıkladı. İşte son dakika aşk gelişmeleri...

petek dinçöz ve reza zarrab

Son zamanlarda magazin gündemine bomba gibi düşen Petek Dinçöz ve Reza Zarrab arasındaki aşk bombası çok şaşırttı. İkilinin Miami'de buluştuğu ve görüştüğü iddia ediliyor. Hatırlandığı üzere Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde Miami'ye taşınarak yaşamına burada devam edeceğini vurgulamıştı. Oğlunun eğitim ihtiyacı için kendisinin de buraya geldiği öğrenildi. Peki son dakika gelişmelerine göre Dinçöz'ün gerçekten ilişkisi var mı?

Avukattan İlişki Açıklaması!

Tüm bu gelişmelerle birlikte Reza Zarrab'ın avukatından aşk iddialarına ilişkin bir yanıt geldi. Yanıtta yazanlara göre avukat, ikilinin aşk yaşamadığını ve Petek Dinçöz'ün oğlunun eğitimi için Miami'ye yerleştiğini belirtiyor. Dolayısıyla daha önceden Ebru Gündeş ile evli olan Reza Zarrab, Türk ünlü isimle bir şeyler yaşamıyor.

Petek Dinçöz Sessiz Kaldı!

Öte yandan Reza Zarrab'ın avukatı açıklama yaparken, Petek Dinçöz konuya ilişkin konuşmak istemedi. Çok fazla asılsız haber yapıldığı için kendisinin artık eskisi kadar umursamadığı düşünülüyor. Dolayısıyla bu gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Bakalım en kısa sürede Dinçöz'den de bir açıklama gelecek mi göreceğiz.

Yazar: Haberci
<