Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Petek Dinçöz Herkese Ters Köşe Yaptı! Reza Zarrab İlişkisi Var Denildi! Evleneceği Kişiyi Açıkladı!

Petek Dinçöz, gündeme öyle bir gelişme ile geldi ki herkesi şaşkına çevirdi. Son zamanlarda Miami'de Reza Zarrab ile ilişkisi olduğu yönündeki iddialar ile adından söz ettiriyordu. Evlilik kararı alması bomba etkisi yarattı. Petek Dinçöz, hayatını kiminle birleştiriyor? İşte evliliğe dair detaylar...

petek dinçöz ve reza zarrab

Petek Dinçöz, şaşırtıcı bir karar alarak Miami'ye yerleşmişti. Ünlü ismin bu kararından sonra yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Öyle ki Miami'ye giden ünlü ismin Reza Zarrab ile sevgili olduğu dahi iddia edildi. Magazin gündemi, bir süre bu haberi konuştu. Şimdi ise Dinçöz'ün evleneceği bilgisi iletildi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda herkesi şaşkına çevirdi.

Dinçöz Kiminle Evlenecek?

İddialar doğrultusunda Reza Zarrab ile değil Nida Büyükbayraktar ile evleneceği ortaya çıktı. Petek Dinçöz hakkındaki bu detay çok konuşulacak. Öyle ki nişan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması heyecanlandırdı. Nida Büyükbayraktar ile el ele fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu. Peki ya evlilik ne zaman?

Nişan Fotoğrafı İlgi Çekti

Petek Dinçöz'ün nişan yüzüklü fotoğrafı hayranlarının dikkatini çekti. Fotoğrafa kısa süre içerisinde çok fazla beğeni geldi. Öte yandan boşanalı birkaç ay olan Dinçöz'ün ani ikinci evlilik kararı şok üstüne şok yaşatacak. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım bizleri neler bekliyor?

Yazar: Haberci
<