Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Petek Dinçöz Ayrılık Sonrası Pılını Pırtısını Toplayı Ülkeyi Terk Etti!

Petek Dinçöz Miami yolcusu! Bundan sonra ABD Miami'de yaşayacağını açıkladı ve oraya taşındı. Sosyal medya açıklaması büyük ilgi gördü. Kendisi hakkında detaya yer veren ünlü isim, neden burayı tercih ettiğini de söyledi. Geçtiğimiz aylarda boşanmış ve hayatına tek başına devam etme kararı almıştı.

petek dinçöz

Geçtiğimiz aylarda evliliğini bitiren Petek Dinçöz, şu sıralar Miami'de yaşıyor. Kalıcı olarak burada bulunacağını belirttiği duyurusu büyük ses getirdi. Ünlü isim artık ABD'de yaşamını sürdürecek. Bu kararı almasıyla birlikte herkesi şaşırttı. Peki Petek Dinçöz hakkında neler biliyoruz? Sosyal medyadan nasıl bir açıklama yaptığı merak edildi. Ünlü isim, son zamanlarda magazin gündeminden eksik olmuyor. Sosyal medyadan yaptığı en ufak açıklama bile adından söz edilmesi için yeterli bir sebep.

Petek Dinçöz Miami'de!

Petek Dinçöz, artık Miami'de yaşayacak. Söylediğine göre oğlunun dil eğitimi için böyle bir karar aldıklarını belirtti. Takipçileri ile sık sık sosyal medya hesabı üzerinden iletişim kurmayı da eksik etmeyecek. Böylelikle kendisi hakkında bilgi edinebileceğiz.

Miami'yi Sevmiş!

Öte yandan Miami'nin güzel olduğunu belirtti ve burada yaşamanın kendisi için iyi olacağını vurguladı. Yaptığı sosyal medya açıklamasında ''Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonra ki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurtdışında devam etmesini istediğim için, Miami‘ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram'da aktif olmaya çalışacağım'' sözlerine yer verdi.

Yazar: Haberci
<