Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Özgü Kaya'nın Aşkı Bİtti mi? Üç Kız Kardeş Oyuncusuna Şok Haber!

Özgü Kaya'nın başrolde oynadığı Üç Kız Kardeş dizisinden haber mi var? Pek çok kişinin merak ettiği yapıma ilişkin merak edilenler ortaya çıktı. Diziye dair güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini aldı. Oyuncunun aşk hayatı da şok etkisi yarattı. Sevgilisinden ayrıldığı haberleri doğru mu?

Üç Kız Kardeş Dizisi

Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisindeki son gelişmeler ekrana geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair neler biliyoruz? Oyuncu kadrosundaki son değişimlerin yanı sıra başrol oyuncusuyla ilgili bir haber verildi. Bu sefer oyuncunun aşk hayatı gözler önüne serildi.

Özgü Kaya Sevgilisinden Ayrıldı mı?

Özgü Kaya, sette tanıştığı ve daha sonra aralarında aşk olduğu ortaya çıkan Burak Serdar Şanal ile ilişkisini bitirmiş olabilir. Gelen iddialar doğrultusunda ikilinin aşk yaşadığı bilinen bir gerçekti. Şimdi ise ayrıldıkları ifade ediliyor. Güzel oyuncu, yakın zamanda bu konu ile ilgili bir açıklama yapacak mı merak edilmekte.

Çekimler Yakında Başlıyor!

Öte yandan Üç Kız Kardeş dizisi çekimlerine de en kısa sürede başlanacak. Böylelikle yeni sezonu da heyecanlı bir şekilde izleyebileceğiz. Bakalım Özgü Kaya'lı dizide tam olarak neler yaşanacak? Yeni sezonun senaryosu ilk sezona daha göre daha etkili olabilir.

Yazar: Haberci
<