Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Özcan Deniz Durdu Durdu Sonunda Eski Patladı! Eski Eşine Neler Söyledi Neler...

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki tartışma bir türlü sona ermiyor. Özcan Deniz, öyle şeyler söyledi ki sosyal medya adeta sallandı. Çocukları üzerinden büyüyen tartışmaya yeni bir gündem daha eklendi. Oğlunun 4. yaş gününü kutlamasına müsaade edilmemesi Özcan Deniz'i çıldırttı.

özcandeniz.

Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan hakkında oldukça sert konuştu. Oğlu Kuzey'in 4. yaş gününde kendisine verilmemesi ve üstelik ondan kaçırılmaya çalışılması nedeniyle oldukça öfkeliydi. Önemli açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, dikkat çeken gelişmelere yer verdi. 2018 yılında evlenen çift, daha sonra anlaşamadıkları için boşanma kararı almıştı. Ancak şiddete uğradığını iddia eden Feyza Aktan, bu suçlamaların asılsız olması sonrasında magazin gündeminden bir süre düşmemişti. Suçlamalardan beraat eden Özcan Deniz ise oğlunun velayetini istemişti. Velayet annede kalmaya devam etmiş ancak Özcan Deniz'in görüşme süreleri uzatılmıştı.

Özcan Deniz Neler Söyledi?

Oğlunun 4. yaş gününü geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da kaçıran Özcan Deniz, bu sefer eski eşine sert yüklendi. Söylediği sözlerle magazin gündemine oturmayı başardı. Özcan Deniz, yaptığı açıklamada "Aynı oyun yeniden sahnelendi. Yine aylardan nisan, yine sen benden uzaklara kaçırıldın ve yine kötüler konseyi bir şeylerin peşinde! Muhtemelen geçen yıl olduğu gibi, Anneler Günü için de bir Instagram şovu hazırlanıyor. 'Mağduru' oynamanın tadına varıldı çünkü. Sonuç alamadıkça seni kullanmaktan bir adım bile geri atmadan aynı filmi tekrar tekrar oynuyorlar." sözlerine yer verdi.

Eski Eşi Yanıt Verecek mi?

Öte yandan Feyza Aktan bu açıklamalar karşısında neler söyleyecek merak konusu haline geldi. İkilinin yapacağı açıklamalar heyecanla takip ediliyor.

Yazar: Haberci
<