Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ozan Güven'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! Ozan Güven'le Yeni Sevgilisinin Gizli Görüntüleri Yayınlandı!

Ozan Güven'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Ünlü ismin aracındaki kadın kimdi? Oyuncu, bir süredir magazin gündemine düşmüyordu. Bir anda oraya çıktı ve herkesi şaşırttı. Son zamanlarda tepkilerin hedefi olmaktan kaçamamıştı. Şimdi ise hakkında neler biliyoruz?

Ozan Güven

Ozan Güven, bir süredir eski sevgilisini darp etmesi ile gündeme geliyordu. Başarılı oyuncunun bu olaydan sonra sanat camiasında itibarının azaldığı ve çok fazla eleştiri aldığı belirtiliyor. Haliyle son dakika gelişmelerini de buna göre aktaracağız. Ünlü isim, Etiler'de aracında görüntülendi. Benzin alırken yakalanan ünlü ismin yanında kim vardı?

Ozan Güven'in Sevgilisi Kim?

Ozan Güven, bir süredir magazin basınına yansımıyordu. Bu gelişme sonrasında ünlü ismin kiminle birliktelik yaşadığı merak konusu haline geldi. Aracındaki kişinin kim olduğu soruldu. Ancak sevgilisinin yüzünü kapatmasıyla birlikte kim olduğu gözükmedi. Söz konusu bu gelişme ile birlikte Ozan Güven'in açıklama yapmaması da dikkat çekti.

Gündem Olmuştu!

Öte yandan eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesi ile adından söz ettiriyordu. Bu noktada davanın nasıl sonuçlanacağı merak edildi. 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar yargılanması için hakkında iddianame hazırlandı. Oyuncunun yeni sevgilisinin yakında ortaya çıkması bekleniyor.

Yazar: Haberci
<