Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Oryantal Didem’den Ortalığı Karıştıracak İbrahim Tatlıses İtirafı Geldi!

Oryantal Didem’i ilk olarak İbrahim Tatlıses programlarında gördük. Dansıyla ünlülük hayatına adım yapan Didem, katıldığı programda geçmişiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Program içerisinde kişilerin geçmişiyle ilgili sorular sorularak kişiyi daha iyi tanımamızı sağlıyor. Oryantal Didem geçmişinde neler yaşadı? Oryantal Didem hangi itiraflarda bulundu.

61fb95704e3fe11060802f0f.

Tüm detayları haberimizde paylaşımı sağlandı.

Oryantal Didem, Katarsis programına katılarak açıklamalarda bulundu. Program içerisinde sunuculuğunu yapan Gökhan Çınar, katılan konuğun geçmişiyle ilgili sorular soruyor. Bu sorular da Oryantal Didem yaptığı açıklamasında 10 yaşında başlayan iş hayatına yaşadığı zorlukları anlatarak geçiriyor. Küçük yaşta başlayan sahne hayatıyla ilgili; Sahnede çok mutluyum, bir başka Didem oluyorum. Evde de temizlik yapan, temizliği takıntı haline getiren bir Didem var! İki farklı Didem arasında dağlar kadar fark var. Ben insanların hep şöyle bakmasını istedim; Ailenin kızı olarak. Evet, ben dansçıyım ama kötü bir iş yapmıyorum, namussuz değilim. O gözle bakanlar var ama ben öyle biri değilim. Bu işi iyi yaptığımı düşünüyorum” dedi.

Oryantal Didem Nasıl Üne Ulaştı?

İbo Show programında ilk kez gördüğümüz Oryantal Didem çıkış anısını anlattı. Yaptığı açıklama olarak;

İbo Show'a başlamadan önce günde dokuz yerde sahne alıyor, iyi de kazanıyordum. Ünlü olmak gibi bir arzum da yoktu. Bir gün telefon çaldı 'İbo Show'a oryantal lazım' dendi. Ne kadar para vereceklerini sordum. Stüdyoda seçme yaptılar. Dans ettikten sonra İbrahim Bey'i aradılar anlaşma sağlandı. Bir gün sonra aradılar anlaşmayı iptal ettiklerini söylediler. Bir ay sonra tekrar çağırdılar. İbrahim Bey aradı 'gelmezsen ben gelip alacağım seni' dedi. 6 yıl kadar beraber çalıştık’’ dedi. Program sürecinde sosyal medya üzerinden de çıkarılan video büyük izlenme aldı.

Yazar: Admin
<