Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Oryantal Asena'ya Yıllar Hiç Acımamış! Oryantal Asena'yı Görenler Şaşırdı!

Oryantal Asena'nın yıllar içerisindeki değişimi ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isme dair bilinmeyenleri açıklıyoruz. Öyle ki Asena hakkında merak edilenlerin bir kısmı yanıt bulacak. Yaptığı evlilik ve çok daha fazlasını haberimizde paylaşacağız. Asena yıllar sonra gündeme geldi.

asena

Oryantal Asena, bir zamanlar çeşitli programlarda sergilediği oryantal dansı ile adından söz ettiriyordu. Hatta İbrahim Tatlıses ile olan ilişkisi de bir dönem konuşuldu. Sonra ise kendisini daha da ekranlarda göremedik. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü isimle ilgili merak edilenleri paylaşacağız. Gündeme damgasını vuracak ünlü isim ile ilgili bilinmeyenleri açıklıyoruz.

Asena'ya Ne Oldu?

Oryantal Asena'nın nereye gittiği merak edildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim, hayatının bir noktasında Onur Çakmak ile evlilik yaptı ve çiftin hali hazırda birlikte yaşam sürdüğü biliniyor. Çeşitli projelerde yer almaması nedeniyle Asena'dan haber alamamıştık.

Başarılı Performans Sergiliyordu!

Öte yandan Asena'nın başarılı performans sergilediği biliniyor. Ünlü ismin adından söz ettirecek seviyedeki performansı ve çok daha fazlası konuşuldu. Son zamanlarda kendisiyle ilgili çok fazla iddia ortaya atılmaktaydı. Ancak şimdi gelinen noktada çok daha farklı biri olduğunu anlayabiliyoruz. Bir zamanlar Mehmet Ali Erbil'in programına da çıkması sevindirmişti.

Yazar: Haberci
<