Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Oryantal Asena Paylaşımı Hayranlarını İkiye Böldü! Bu Paylaşım Olay Oldu!

Oryantal Asena, sosyal medya hesabı üzerinden aktif şekilde paylaşım yapıyor. Makyajlı olarak görmeye alıştığımız ünlü isim, yaptığı paylaşımla şaşırttı. Peki Asena'nın makyajsız hali nasıl gözüküyor? Takipçileri resmen ikiye bölündü. Kimisi çok beğendi kimisi ise resmen tanıyamadı.

asena

Oryantal Asena olarak bilinen ünlü isim, makyajsız halini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Son zamanlarda sıkça kullandığı sosyal medya hesabında kullanıcılara hitap etmeye devam ediyor. Takipçileri için çeşitli hikaye ve fotoğraflar paylaşan ünlü isim, son yaptığı paylaşım ile adından söz ettirdi. Peki kendisini makyajsız görenler nasıl bir yorumda bulundu? İşte Asena'nın makyajsız hali ve çok daha fazlası haberimizde...

Asena Makyajsız Halini Paylaştı!

Asena, yaptığı paylaşımda hiç makyaj kullanmadığını belirtti. Kendisinin bu paylaşımıyla birlikte pek çok kişi şok oldu. Kimileri onun hala çok güzel olduğunu savunurken kimileri ise farklı birine benzediğini ifade etti. Şu sıralar televizyonda görmediğimiz Asena, bilindiği üzere Hasan Dere ile evlenmişti. Çiftin mutlu bir evlilik sürdüğü belirtiliyor.

asena-makyajsiz.jpeg

Estetik mi Yaptırdı?

Öte yandan yıllara meydan okuyan Asena'nın estetik yaptırdığı da iddia edildi. Makyajsız halini görenler onun estetiğinin daha fazla öne çıktığını savundu. Genel olarak takipçileri tarafından beğenilen Asena, söz konusu makyajsız görüntüsü olduğunda takipçilerini ikiye böldü.

Yazar: Haberci
<