Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Oğuzhan Koç’un Açıklaması Demet Özdemir’i Şaşkına Uğrattı! Demet Özdemir Tepkisiz Kaldı!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in katıldığı programdaki itirafları gündem haline geldi. İbrahim Selim'in programında şok eden sorulara yanıt verdiler. Oğuzhan Koç, bu itiraf sonrasında hayranlarının da dikkatini çekti. Çift evlilik hazırlıklarını sürdürürken neler yaşanıyor?

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, İbrahim Selim'in Youtube'daki programına katıldı. İkilinin anlattıkları herkesi kırdı geçirdi. Evlilik hazırlıkları sürerken yaptıkları açıklamalarla da gündeme oturdular. Peki Oğuzhan Koç ne söyledi de büyük ses getirdi? Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. İkisinin de oyunculuk kariyeri olması nedeniyle dikkatleri daha çok çekiyorlar. Aralarındaki uyum ise ilgi ile takip edilmekte.
Oğuzhan Koç'tan Şarkı İtirafı!
Oğuzhan Koç, BKM döneminde yazdığı Domuz Gribi parçası ile büyük ses getirmişti. Pek çok kişinin severek dinlediği o dönemin parçası, popüler hale gelmişti. Ancak sonrasında Oğuzhan Koç'un çıkardığı diğer parçalar bu kadar çok dinlenmedi.
Domuz Gribi'ne Benzer Parça Yapacak!
Domuz Gribi şarkısına benzer popüler olabilecek bir parça yapma hedefinin olduğunu belirten ünlü isim, herkesi şaşırttı. Çünkü sanatsal anlamda daha etkileyici eserler yapsa da Domuz Gribi kadar dinlenmediğinden fazlasıyla şikayetçi.

Yazar: Admin
<