Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Hayatını Birleştirdi! Evlilikleri Çok Konuşuldu!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in evliliği büyük ses getirdi. İkilinin hayatını birleştirmesi sonrasında nikah şahitleri de çok konuşuldu. Öyle ki uzun zamandır bu anı bekliyorlardı. İşte düğünden yansıyan kareler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in evliliği gündeme geldi. İkilinin uzun süredir evlilik hazırlığı yaptığı biliniyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Daha önce evliliklerini ertelemeleriyle gündemde kalmışlardı. Daha sonra hazırlıklarını tamamladılar ve evlenme tarihlerini duyurdular. Oldukça fazla sayıda ünlünün katıldığı düğünde çeşitli detaylara yer verildi.

Düğün Şahitleri Şaşırttı!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in düğün şahidi belli oldu. Acun Ilıcalı ve Faruk Turgut'un şahitlik yaptığı görüldü. Bu haber ise herkesi sevindirdi. İkilinin hayatını birleştirmesi sonrasında yaşananlar gözler önüne serildi. Çektirdikleri fotoğraflar ise çok konuşuldu.

Sonunda Evlendiler

Bir süredir evlenmeyi bekleyen ancak bir türlü organizasyonu yapamayan ikili, sonunda hayatını birleştirebildi. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte ikilinin evlenme gibi bir kaygısı kalmadı. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliği büyük ses getirmeye devam edecek. Bakalım ikili hakkında başka neler öğreneceğiz.

Yazar: Haberci
<