Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Aşkı Yeniden Alevlendi! Ünlü Çift Yeniden Barıştılar mı?

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir en beğenilen ünlüler arasında yer alıyordu. Ancak son zamanlarda ilişkilerinin kötüye gitmesinden dolayı bir anda ayrılık haberi gelmişti. Bu durum sevenleri tarafından üzüntüyle karşılanmıştı. Aşklarında ikinci şansa verdikleri de iddia edildi. Durumla ilgili olarak yayılmasıyla birlikte tekrardan hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ilişkisi ayrılık haberi gelmesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yaklaşık olarak ilişkileri 1 yıldır devam eden çiftin tatillerini Paris’te yapmıştı. Paris tatilinden sonra çifte bir anda ayrılık haberi gelmişti. Süreç içerisinde sosyal medya üzerinden birbirini takiplerini kaldırmasıyla onaylamış oldular. Takipçileri tarafından sıkıca takip edilen ünlü oyuncular, bu durumun olmasıyla birlikte barışmalarını da bir an önce bekliyordu.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Barıştı mı?

Hürriyet yazarı, Mehmet Üstündağ haberine göre ünlü astrolog Zeynep Turan’ın paylaşımı olan “Hüzünsüz Neşe Olmaz” sözünü aynı anda beğenen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, hakkında ilişkilerinin düzeldiğini iddia etti. Barıştıklarını belirtilen yazıda, hayranları tarafından saklanarak hareket ettiğini belirtti.  İlerleyen günlerde el ele görüntü vereceklerini yer verdi.

Bu durum yer almasıyla birlikte sosyal medya üzerinden de hayranları tarafından destek veriliyordu. İlerleyen zamanlarda yan yana fotoğrafları gözükmesiyle durum daha da netleşecektir. Yapılan iddialar arasında çiftin barışması için Ebru Gündeş aracı olduğu da yer alıyor. Şimdiden merak edilen konular arasında yer alıyor.

Yazar: Haberci
<