Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Oğuzhan Koç Evlilik Hazırlıklarını Abarttı! Oğuzhan Koç Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu!

Uzun süredir aşk yaşayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç yine gündeme bomba gibi düştü. Alınan bilgiler neticesinde evlilik arifesinde olan Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir istedi diye yağlarını aldırdığı iddia ediliyor. İşte haberin tüm detayları...

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

Yaşadıkları aşk ile gündemden düşmeyen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi yine magazin gündemini sarstı. Alınan bilgiler neticesinde Oğuzhan Koç sevgilisi Demet Özdemir’e düğün için gün sayıyor. Bunun ile birlikte şarkıcı Oğuzhan Koç, uzun bir süredir aşk yaşadığı Demet Özdemir’le yeniden bir araya geldi. Ardından ilişkilerini yeni yılda bitiren ve sonrasında da evlenme kararı ile gündeme gelen ikili, hayranlarını da bir hayli sevindirdi.

Oğuzhan Koç iddiası!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evlenmek için adeta gün sayar oldu. Bunun ardından Oğuzhan Koç’un cephesinden şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Alınan bilgiler neticesinde ünlü şarkıcı sevgilisi Demet Özdemir için ameliyat masasına yattığı söyleniyor. Bu iddialara Oğuzhan Koç cephesinden herhangi bir yanıt gelmedi.

Evlilik Kararı Sonrası Şok Detay

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, verdikleri evlilik kararı ile hayranları da bir hayli mutlu etti. Bunun ardından Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Özdemir’e evlenme teklifi etti. İkili bu yolda ilk adımını da atmış oldu böylece. 30.yaşına basan Demet Özdemir’le romantik karelerini sosyal medyadan paylaşan Koç’un yağlarını aldırdığı ortaya atıldı. Operasyon sonrası Liposuction yaptırdığı bölgelerde ödem ve morluklar oluştuğu da söyleniyor. Ayrıca Oğuzhan Koç’un baş dönmesi ve ağrı gibi sorunlar yaşadığı ve korse kullandığı ileri sürülüyor.

Yazar: Haberci
<