Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Oğuzhan Koç Düğünde Boyunu Nasıl Uzattı? Topuklu Ayakkabısının Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir evlenirken bir detay ortaya çıktı. Oğuzhan Koç'un boyunu uzatmak için yaptığı hamle dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası haberimizde olacak. Öyle ki ünlü isim ayakkabısına bir servet ödemiş.

oğuzhan koç ayakkabısı

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde hayatını birleştirdi. İkilinin evliliği sonrasında çeşitli detaylar ortaya çıktı. Öyle ki ayakkabısı ile bir süre gündem olan Oğuzhan Koç, boy uzatmak için ilginç bir yöntem tercih etmişti. Kendisinin daha uzun gözükebilmek adına ayakkabıya ne kadar verdiği ortaya çıktı.

Ayakkabının Fiyatı Duyanları Şaşırttı!

Oğuzhan Koç, sırt boyunu biraz daha uzatabilmek için ayakkabıya 17.600 TL'lik ödeme yaptı. Kendisiyle ayakkabı konusunda çok dalga geçildiği belirtiliyor. Sosyal medyada ortaya çıkan detaya bakacak olursak ayakkabı ile ilgili çeşitli paylaşımların sınırı yok. Ancak oldukça değerli bir ayakkabı olduğu sonradan ortaya çıktı.

Yüksek Harcamalar Yapıldı

Öte yandan Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e düğün hediyesi olarak 850 bin TL'den daha değerli bir kolye satın aldığı ortaya çıkmıştı. Düğüne ilişkin yüksek harcamalar yapıldı ve düğünün de lüks bir otelde düzenlendiği öğrenildi. Tüm bu gelişmeler ışığında çeşitli detaylara yer verildi.

Yazar: Haberci
<