Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Nurgül Yeşilçay'ın Eski Eşine Övgü Dolu Sözler Yağdı!

Cem Özer, yıllar önce boşandığı eski eşi Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi hakkında konuştu. İkili öyle sözler söyledi ki duyanlar şaşırdı. Peki Cem Özer, eski eşinin sevgilisi hakkında neler söyledi? Gündeme dair son dakika açıklamaları ve merak edilenler yanıt buldu.

Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay

Cem Özer, yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin söyledikleri ile Nurgül Yeşilçay'ın nasıl bir yanıt vereceği merak konusu haline geldi. Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay ile ilgili söyledikleri merak ediliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasına dair bilgileri aktaracağız.

Cem Özer Tanışmak İstiyor!

Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi ile tanışmak istediğini belirten Cem Özer, oğlu ile arasının iyi olması nedeniyle Necati Kocabay'dan övgü ile bahsetti. Üstelik Nurgül Yeşilçay'a da iyi geldiğini belirtti.

Sevgilisi İçin Neler Dedi?

Cem Özer, yaptığı açıklamada Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi için ''Necati ile tanışmadım henüz. Tanışmayı da istiyorum. Nurgül’e çok iyi geldiğini düşünüyorum. Eşim Pınar bana nasıl iyi geldiyse… Bazen böyle oluyor insan buluyor kendine iyi gelecek şeyi. Plansız programsız oluyor böyle şeyler. Kendini salınca buluyorsun. Hatamız hep birilerinin peşinde koşuyor olmak, beklemeyi beceremiyoruz. Her şeyi bıraktığın an kısmetin gelip seni bulur, biraz sabredip seni bulmasına imkân vermek gerekiyor. Eşim Pınar da bana çok iyi geldi. Neden böyle düşünüyorum, oğlum Nejat’ı görüyorum çünkü Nejat çok mutlu. Belli ki evde huzur var. Nejat’ın Necati’yi seviyor olması önemli. Çocukluğundan bu yana beraberler. Çocuklar yanılmaz, bu yüzden iyi geldiğini düşünüyorum'' sözlerini kullandı. Dolayısıyla ikili arasındaki pozitif mesajlar dikkat çekti.

Yazar: Haberci
<