Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Nurgül Yeşilçay'dan Gülümseten Paylaşımlar! Oyuncu Sosyal Medyayı Salladı!

Nurgül Yeşilçay, dikkatleri üzerine çekecek açıklamalar yaptı. Güzel oyuncu ile ilgili merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Öyle ki kendisinden gelen hamleler şaşırttı. Taşkent Film Festivali'nde ilgi yağmuruna tutuldu. Zayıflayan güzel isimden önemli pozlar geldi.

nurgül yeşilçay

Son zamanlarda fit vücudu ile dikkatleri üzerine çeken Nurgül Yeşilçay, sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Başarılı oyuncudan gelen hamle ile birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Öyle ki dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncu, Taşkent Film Festivali'ne katıldı ve onur konuğu olarak yerini aldı.

Festivalde Büyük İlgi Gördü

Kendisinin onur konuğu olarak yer aldığı Taşkent Film Festivali'nde çeşitli detaylara değinildi. Ünlü ismin kıyafeti de çok beğenildi. Adeta ilgi yağmuruna maruz kaldı. Dolayısıyla kendisiyle ilgili başka hangi detaylara değinileceği merak edildi.

nurgul-yesilcay.jpeg

Açıklamalarıyla Güldürdü

Öte yandan Nurgül Yeşilçay, yaptığı sosyal medya paylaşımı açıklamalarıyla hayranlarını güldürdü. Sosyal medya hikayesi paylaşımında “Ay ben zayıfladım. Her an kilo alabilirim! Biliyosunuz beni. O yüzden bol bol göbeğimi falan açasım var. Saygılar” ifadesine yer verdi. Öte yandan fotoğraf olarak paylaştığı fotoğrafında ise “Onur konuğu olarak katıldığım Taşkent Film Festivali’nde yıkılıyodum beee. Canım Özbekistan, tekrar gelecem. Ben de sizi çok seviyorum” açıklamasını yaptı.

Yazar: Haberci
<