Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Nihal Candan Gündemde Kalabilmek İçin Verdiği Pozlar " Pes Artık" Dedirtti!

Bahar Candan'ın kardeşi Nihal Candan, gündeme düşecek bomba gibi bir paylaşım yaptı. Dekoltenin en üst düzeyde olduğu paylaşımı binlerce beğeni aldı. Sosyal medya bu paylaşımı konuşuyor. Mini şortuyla adeta "ben buradayım" diye bağırdı. İşte eski stil yarışmacısından şaşırtan hareketler...

nihal candan

Nihal Candan, Bahar Candan'ın kardeşi olarak tanınıyor. Ayrıca çeşitli stil programlarında da kendisini görmüştük. Moda temalı programlarda ünlü olduktan sonra sosyal medyada bir hayli takipçiye hitap eder hale geldiler. Nihal Candan ise son zamanlarda yaptığı çeşitli paylaşımlar ile adından söz ettiriyor. Ünlü ismin üstüne hiçbir şey giymediği ve dekolte kurallarını hiçe saydığı paylaşım ise beğeni yağmuruna tutuldu. Öyle bir paylaşım yaptı ki görenler şok oldu kaldı.

Nihal Candan'dan Dikkat Çeken Poz!

Nihal Candan, sütyen olmadan giydiği kıyafeti ile dikkatleri üzerine çekti. Vücudunun detayları çok belli oluyordu. Mini şort ile de konbinini tamamladı. Daha sonra yaptığı bu paylaşım hem eleştiri hem de övgü konusu oldu.

Tepki Üstüne Tepki Çekti!

Nihal Candan'ın bu paylaşımıyla birlikte kullanıcılardan büyük tepki aldığı belirtiliyor. Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu haber sonrasında pek çok kişi Nihal Candan'ın profilini görüntüledi. Peki sizler Nihal Candan hakkında neler düşünüyorsunuz?

Yazar: Haberci
<