Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Neslihan Atagül Oyunculuğu Resmen Bıraktı! Hayranlarından Tepki Gecikmedi

Yetenekli oyuncu Neslihan Atagül en son Seferin Kızı hatta dizide Nare karakterine hayat vermişti. Ocak ayında sağlık problemlerinden dolayı kadrodan ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül hayranlarını da bir hayli üzdü. İşte haberin tüm detayları...

neslihan

Alınan bilgiler neticesinde Neslihan Atagül’e birçok projeden teklif geldiği söyleniyor. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün yeni projelere başlayacağı yönünde birtakım söylentiler ortaya atıldı. Fakat bu iddiaların hiçbirisinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Neslihan Atagül projeleri kabul etmediğine dair açıklamalar ortaya koydu. Atagün’ün hayranları oyuncuyu tekrardan projelerde görmek istediğini söylüyor fakat bu aşamada güzel oyuncu, oyunculuğa bir müddet ara verdiğini söyledi.

Kadir doğulu ise Aşkın Tarifi isimli yeni bir diziyle gündeme damga vuruyor. Kadir Doğulu bir buçuk yıla yakın süredir oyuncuğa ara verdikten sonra Aşkın Tarifi isimli dizi ile yayın hayatına başladı. İki oyuncu setlerde tam zamanlı olarak çalışıyor ve ikisi de dizi olduğu dönemlerde görüşme fırsatı bulamıyor. Bunu çözmek için yöntem bulan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu birisi çalışırken diğeri dinleniyor şeklinde bir düzenleme getirdi. Böylece ünlü çiftler birbirini görme imkânı da buluyor.

Kadir Doğulu ilk defa açıkladı!

Kadir Doğulu ilk defa açıkladı! Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ile böyle bir denge kurduklarına açıklayarak bunun bilinçli bir tercih olduğunu çünkü başka türlü hayatlarını sürdürmeleri mümkün olmayacağını açıkladı. Yetenekli oyuncu Kadir Doğulu görüşme fırsatını başka türlü yer atamadıklarını, sette geçirdiği vaktin tam zamanlı bir iş olduğunu dile getirdi.

Bunun dışında iki oyuncu aynı evde görüşmenin mümkün olmayacağını bundan dolayı biri çalışırken biri çalışmamayı tercih ettiğini belirtti. Şu an ise kendisi çalışırken Neslihan Atagül'ün çalışmayacağını bunu götürebildikleri yere kadar götüreceklerini söylüyor.

Yazar: Haberci
<