Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Nejat İşler'den Üzücü Haber Geldi! Dizi Çekimleri Durdu!

Nejat İşler ve Aslıhan Gürbüz'ün bir arada olması beklenen dizi çekimleri ne yazık ki iptal edildi. Peki ya hangi dizide başrol oynayacaklardı? Dijital içerik platformundan gelen karar şok etkisi yarattı. Son zamanlarda dikkatleri üzerine yapımla ilgili merak edilenler yanıt buldu.

Nejat İşler Bodrum’a Yerleşme Kararı Aldı! Başarılı İsim Hayatı Hakkında Yeni Kararlar Alıyor

Dijital içerik platformu HBO Max'in Türkiye'deki faaliyetlerini askıya almasının hemen ardından çeşitli gelişmeler yaşandı. Kör Nokta isimli dizinin çekimleri durduruldu mu? Dizi ile ilgili nasıl bir karar verileceği merak ediliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.

Kör Nokta Dizisi İptal mi?

Nejat İşler ve Aslıhan Gürbüz'ün bir araya geleceği Kör Nokta dizisinin iptal edildiği iddia edilmekte. Dizi çekimleri devam etse dahi operasyonlarını askıya alan dijital içerik platformu diziyi yayınlayacak mı? Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası yakında netleşecek. Netflix ve Disney Plus ile birlikte HBO Max'in de Türkiye'de çeşitli içerikler üretmesi bekleniyordu. Ne yazık ki kısa ve orta vadede bunun gerçekleşmeyeceği düşünülüyor.

İzleyiciler Çok Üzüldü

Birbirinden önemli iki ismin dizide yer alacağı haberi herkesi sevindirmişti. Ancak başarılı oyuncuların dizi projesi iptal edildi. Dolayısıyla merakla beklenen yapımın tekrardan çekimleri aktif olacak mı bunu zamanla göreceğiz.

Yazar: Haberci
<