Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Nejat İşler ve Merve Dizdar'ın Yeni Projesi Çok Ses Getirecek!

Tamirhane filmiyle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Güncel gelişmelerle birlikte filmin başrolünde oynayan oyuncular dikkat çekiyor. Nejat İşler ve Merve Dizdar dizinin başrolünde yerini aldı. Bülent Şakrak'tan güzel haber geldi. İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler haberimizde...

Nejat İşler ve Merve Dizdar

Tamirhane filmi, oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Filmin başrolünde yer alan detaylar gözler önüne seriliyor. Özellikle de Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil'in başrolde oynadığı yapım hakkında çeşitli ifadelere yer verildi. Şimdi ise hem konusunu hem de oyuncu kadrosunu sizlerle paylaşacağız.

Sosyal Medyada Paylaşıldı!

Bülent Şakrak, yaptığı açıklama ile film çekimlerinin bittiğini duyurdu. Bu haber büyük ses getirdi. Çünkü Tamirhane filmi bir süredir gündemdeydi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği film çekimlerine ilişkin bazı detaylara da yer verilmiş gözüküyor. Peki ya bizler başka neler biliyoruz?

Filmde Kimler Oynayacak?

Tamirhane filmi oyuncu kadrosu büyük ses getirdi. Tamirhane filminde Nejat işler, Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Yaren Alaca ve Erkan Can gibi isimler yer alıyor. Dolayısıyla bu filmin büyük ses getirmesi an meselesi. Bakalım ne zaman vizyona girecek hep birlikte göreceğiz.

Yazar: Haberci
<