Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Nagihan Karadere'den Nisa Bölükbaşı İtirafı! Nisa Survivor Şampiyonluğunu Hak Etti mi?

Nagihan Karadere, SMS oylaması ile Survivor şampiyonu olan Nisa hakkında konuştu. Acun Ilıcalı'ya da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Peki ya ünlü isim tam olarak neler söyledi? İşte dikkat çeken gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. TV8'deki yarışma hala gündemde yerini koruyor.

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Hastalığının Ne Olduğu Ortaya Çıktı! Acun Ilıcalı Uçağı İle Acil Hastaneye Götürdü..

Nagihan Karadere, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim, öyle şeyler söyledi ki hayranları hak verdi. Acun Ilıcalı hakkında da konuştu ve önemli ifadelere yer verdi. Peki ya Nagihan Karadere Nisa'nın şampiyon olması hakkında ne düşünüyor? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız.
Nagihan Karadere'den Şok Açıklamalar!

Nagihan Karadere, canlı yayınına bağlandığı programda önemli ifadelere yer verdi: "Acun Bey birisinin şampiyon olmasını istemez. İsteseydi İhsan Tarkan şampiyon olurdu. Kardeşi gibi. Belki ben olurdum ben onun iş yerinde çalışanıyım. Çok sevdiği futbolcu dostları geldi. Ümit Karan olurdu. Acun bey bir kere Nisa şampiyon olsun istedi gibi şeylerin olabilme ihtimali yok. Ama işte burada Nisa ben oynamayacağım deyip oynamayan ya da biz seçtiğimizde zayıf seçiyorlar dedi. Kadın şampiyon olduğunda insanların tepkisi fazla oldu. Çünkü herkes bu bir performans yarışması dedi. Bu senede performans yarışması olacak çünkü en iyiler geliyor ya. Şimdi sonuç böyle çıkınca insanlara ters geldi. Bizde eleştirmekte çok fazladır. Bir kısım içine sindiremedi"

Nisa'nın Şampiyonluğu Tepki Çekmişti!

Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştu. Performans olarak geride kalsa da fenomen olan ünlü isim, oyları da en çok bu yüzden alıyordu.

Yazar: Haberci
<